Portret

Portretten kunnen gefotografeerd worden op een locatie naar keuze. Indien het buiten is dan is uiteraard de ochtend of de avond het gewenste tijdstip. Gezelligheid, spontaniteit en een tasje koffie kunnen helpen om de juiste sfeer te scheppen. Een visagiste kan de make-up verzorgen indien gewenst.

Foto Portfolio

Zeker opvallend hierbij zijn de videoportretten, een montage die vertrekt vanuit jou als persoon en gaat tot jouw interesses, hobby’s, beroep.
Een videoportret kan ook een eenvoudige, op muziek gemonteerde, aaneenschakeling zijn van mooie beelden van jou, je kind, jij met je huisdieren enzoverder.
Leuk voor op sociale media of gewoon in de privésfeer. Een videoportret kan ook uitgebreider. Het neemt dan de vorm aan van een klein verhaal, een kortfilm. Deze korte filmpjes zijn interessant voor het beroeps/bedrijfsleven, denk maar aan zaakvoerders, mensen met een vrij beroep, zelfstandigen, kortom sterke mensen met een gedurfd verhaal die zichzelf en hun activiteit op die manier aan de buitenwereld willen tonen.

Video Portfolio

Foto Portfolio

Video Portfolio

Adres


Ruytershoevelaan 2 - 3803 Sint-Truiden
BE0806 091 873

Telefoon


+32 489 99 49 89