Bedrijven

Een fotoreportage van je zaak kan zeer handig zijn om je zaak bekendheid te geven. Ook kan ik de foto’s verzorgen die de onderneming nodig heeft voor haar specifieke werking. Heeft u intern uw bedrijf foto’s of video’s nodig, non-disclosure uiteraard. Productfotografie behoort ook tot de mogelijkheden.

Foto Portfolio

Er zijn twee soorten bedrijfsfilms. Een korte, snelle montage waarbij de kijker een indruk krijgt, ‘getriggerd’ geraakt. Hier vertrek ik telkens vanuit het product dat je verkoopt, de dienst die je biedt aan je klanten. Mensen moeten zin krijgen in wat je aanbiedt en vanuit die goesting het filmpje gaan delen of leuk vinden.
De tweede soort is een langere montage die eerder bedoeld is voor de klant die iets meer wil weten over jouw bedrijf, jouw product. De klant die vertrouwen zoekt, de klant die ervaring wil zien. Zulke montages zijn elegant, duidelijk, strak maar niet te snel. Een kort interview met directie of personeel wordt afgewisseld met sfeerbeelden die concreet tonen waarover gepraat wordt.

Video Portfolio

Foto Portfolio

Video Portfolio

Adres


Ruytershoevelaan 2 - 3803 Sint-Truiden
BE0806 091 873

Telefoon


+32 489 99 49 89