Huwelijk

Als fotograaf ben ik quasi onzichtbaar aanwezig op het stadhuis en/of kerk alsook op jullie feest aangezien ik gebruik maak van een ‘silent shutter’ en flitslicht mijd. Op die manier stoor ik de plechtigheid niet, maar staan ook de gasten spontaner op de foto. Op voorhand of tijdens rustigere momenten maken we een echte foto-shoot van jullie als koppel. Dit doen we het liefst op locatie. Uiteraard zijn dan studioflitsers en softboxen mogelijk.
Belangrijk bij een huwelijksreportage is wat er achteraf met de foto’s gedaan wordt. Voor A4 en A3 vergrotingen kan je bij ons terecht aan democratische prijzen. Verder krijgen jullie als klant de volledige vrijheid, maar kunnen jullie, indien gewenst, ook een beroep doen op ons om kleine afdrukken, fotoboeken en dergelijke te verzorgen.

Foto Portfolio

Meer een meer kiezen jonge koppels voor een videoreportage van hun huwelijk. Een bewegend beeld zegt letterlijk iets meer, een slow-motion beeld toont de emotie nog iets beter, het liedje, de stem of gesprekken van die dag opnieuw horen en zien is zo veel leuker! Bespreek gerust de opties/stijl en prijzen van jullie trouwvideo met mij!

Video Portfolio

Foto Portfolio

Video Portfolio

Adres


Ruytershoevelaan 2 - 3803 Sint-Truiden
BE0806 091 873

Telefoon


+32 489 99 49 89